Keresés : 
Részletes Kereső
FŐOLDAL   


Ügyfélszolgálat


Prücsök vagyok. Segíthetek?
Tel: 06-1-203-2420

A Stúdió 68 Kft. idén 17. éve aktív szereplője a magyarországi ajándéktárgy piacnak.


Az ökológiai lábnyom csökkentése cégünknél

Apró, átgondolt lépésekkel mi magunk is sokat teszünk cégünk környezettudatos működéséért.  Ez a törekvés folyamatos. Nem csak a körülöttünk élőkre, de pénztárcánkra is pozitív hatással van. Melyek azok a dolgok, amik szép lassan szokássá váltak cégünknél?

Napközben lehetőség van a természetes napfény hasznosítására, hisz hatalmas területen özönlik be irodánkba a napfény. Sötétedéskor viszont olyan lámpákat használunk, amelyekben energiatakarékosra cseréltük az izzókat, hogy lecsökkentsük a felhasznált energia mennyiségét. 

Az irodában elkerülhetetlen az informatikai eszközök használata. Számítógépeknél az alvó állapot alkalmazásával jelentős energia-megtakarítást értünk el. A papír- és festéktakarékos irodagépek lecserélése folyamatban van. A számítógépek modernizálása szintén. A már nem használt papírt, szórólapot, katalógust szelektíven gyűjtjük. Gondoskodunk a feleslegessé vált papírmennyiség elszállításáról is. Mivel öko termékek forgalmazásával is foglalkozunk, egyértelművé vált, hogy ilyen irodaszereket használunk a hétköznapokban. A felesleges e-mail nyomtatásokat elkerüljük, csak számlákat tárolunk mappákban, levelezést nem.

Bevezettük a  műanyag palackok és az irodai papírhulladék szelektív gyűjtését. A CD-ket, DVD-ket, elemeket is külön gyűjtjük.

A konyhában drága vegytisztítószerek helyett ecetet, citromlevet használunk. Mindig összetapossuk a PET palackokat, és az adott helyen gyűjtjük. Konyhákban bögréket használunk az irodai kávézáshoz, teázáshoz az eldobható poharak helyett. Igyekszünk olyan termékeket vásárolni, amelyek csomagolásakor nem használnak felesleges anyagokat, így már a vásárlás során csökkenthetjük a hulladékképződést.

Több dolgozónk már kerékpáron (motoron) jár be dolgozni, amint megérkezik a jó idő. Így zöldülünk mi.

 

További hírek rólunk:

Szelektiv.hu portál

reklamtargy.lap.hu

irodaszerpiac.hu

 

 

FŐOLDAL