Keresés : 
Részletes Kereső
FŐOLDAL   


Ügyfélszolgálat


Prücsök vagyok. Segíthetek?
Tel: 06-1-203-2420

A Stúdió 68 Kft. idén 17. éve aktív szereplője a magyarországi ajándéktárgy piacnak.


Cégünk elkötelezett a Társadalmi Felelősségvállalás iránt. Munkatársaink között többen is nagycsaládosok, így tudjuk mit jelent több gyermeket nevelni, őket eltartani, szükségleteiket kielégíteni. A sérült, illetve halmozottan sérült emberek sorsát is a szívünkön viseljük, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni őket, figyelni rájuk.

A Fradistának Lenni Felelősség kampány keretében ellátogattunk Dunaalmásra, egy Református Szeretetházba, ahol halmozottan sérült fiúkat gondoznak. Felejthetetlen élményként éltük át a Fradi játékosaival a közös faültetést, játékot, valmint a műsort amit kaptunk

A 2010-2011-es nemzeti bajnokság utolsó fordulója előtt, megajándékoztuk Dragóner Attilát, aki a labdarúgócsapatból első ízben kapta meg a Fradistának Lenni Felelősség kupát.

Résztvettünk az iszapkatasztrófa áldozatainak megsegítésére rendezett labdarúgótornán, ahol a "Fair Play" díjjal gazdagodhattunk, valamint anyagilag is hozzátehettünk a rászorultak megsegítéséhez. Adtunk már többfelé és többízben, de nem azért tettük, hogy dicsekedhessünk vele, - hisz ha adsz, azt örömmel tedd, úgy, hogy később meg se emlékezz róla!.

Reméljük, a jövőben is lesz alkalmunk rá, hogy segítő kezet nyújthassunk... - "mások örömére"

 

FŐOLDAL